logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Utrecht // Teambuilding Utrecht
Groepsuitje Utrecht

Teambuilding Utrecht

Teambuilding voor een all-in prijs

Teambuilding in de Domstad Utrecht. Samenwerken en uitdagingen aangaan. Elkaar beter leren kennen in de mooie stad Utrecht. Leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf.

Utrecht is een fantastische stad voor de uitvoering van een teambuilding programma. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Teambuilding bij Uitjes en Eten betekend een fantastisch spelprogramma natuurlijk gecombineerd met heerlijk eten en drinken.

Klik voor een volledig overzicht van ons teambuilding programma in Utrecht.Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat? Teambuilding

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Utrecht. Hoe stiekem is de Rat? Welke Rat lukt het om ongemerkt zijn team te laten verliezen? Teambuilding, list en bedrog en heerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Teambuilding

Een hilarisch bedrijfsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Utrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it Teambuilding

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag Teambuilding

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. DinerSlag speelt zich af in een restaurant en door middel van samenwerking en tactisch inzicht moeten de muziek, film, doe, denk en plezieropdrachten worden behaald. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Utrecht teambuildingsuitjes. Bent u op zoek naar een andere locatie? Uitjes en eten regelt uw teambuildingsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Noord-Holland , groepsuitjes Zuid-Holland , teamuitjes in Groningen of een orgineel afdelingsuitje.

Bedrijfsuitjes Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Utrecht? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Utrecht

Utrecht heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Utrecht de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Utrecht

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Uitjes en Eten is uw specialist in Utrecht. Gedurende een puzzeltocht door Utrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Utrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Utrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Utrecht

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Utrecht. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.