logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Utrecht // Puzzeltocht Utrecht
Groepsuitje Utrecht

Puzzeltocht Utrecht

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Utrecht is de ideale plaats voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook de originele en unieke puzzeltochten altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken aan. Gedurende de puzzeltocht of speurtocht worden de mooiste plekjes van Utrecht bezocht. Een puzzeltocht oubollig! Bij Uitjes en Eten in ieder geval niet.

Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten: Fotopuzzeltocht Utrecht, Wie is de Rat, City Risk, Stads Gamen en Levend Monopoly.Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Utrecht. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City Puzzeltocht

Een hilarische puzzeltocht waarbij het hele team geketend met handboeien door Utrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Utrecht is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Utrecht

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Utrecht. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Utrecht

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Utrecht. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Utrecht is een geliefde stad. Ieder jaar komen er weer vele toeristen een bezoekje brengen. De stad heeft ook veel te bieden. Het centrum, de Domtoren, kerken en de grachten.Utrecht heeft voor ieder wat wils.

Door deze vele mogelijkheden die Utrecht biedt is het de ideale stad om een leuke en gezellige puzzeltocht te organiseren. Uitjes en Eten helpt u hier graag bij. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes en groepsuitjes mogelijk waarbij de ouderwetse puzzeltocht geheel vernieuwd wordt aangeboden. Een puzzeltocht te voet, per step of met een gigantisch bal, het is allemaal mogelijk in Utrecht. Tijdens deze tocht zult u de mooiste plekjes van Utrecht aandoen.

Bedrijfsuitjes Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Utrecht? Zoek niet langer want bij Uitjes en Eten bent u aan het goede adres. Wij organiseren een geheel verzorgde dag voor u en uw personeel. Dit betekend een ontspannen en gezellig uitje waarbij wij alles regelen van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering..

Groepsuitje Utrecht

Utrecht is niet voor niets een uitermate populaire stad. Het heeft vele bezienswaardigheden en heeft een divers museumaanbod. Deze aspecten maken de domstad de perfecte plek voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Al is het een bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje, Uitjes en Eten zal er alles aan doen om het een fantastische dag te maken.

Puzzeltocht Utrecht

Op zoek naar een groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Gedurende een puzzeltocht door Utrecht ontdekt u de stad op een leuke en inventieve manier. De tochten zijn worden gecombineerd met eten en drinken. Uitjes en Eten heeft een groot aanbod aan puzzeltochten zoals; Escape in the City, The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Utrecht

Bij Uitjes en Eten is het mogelijk om Utrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan onder andere met de StadsGamen en de GPS menutocht uitjes. Deze uitjes worden gecombineerd met diverse originele opdrachten en eten bij een geschikt restaurant. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Utrecht

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Utrecht. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.