logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Utrecht // Personeelsuitje Utrecht
Groepsuitje Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw personeelsuitje? Utrecht is de juiste locatie. De domstad biedt alle mogelijkheden voor een origineel uitje. Wij van Uitjes en Eten zorgen voor een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk personeelsuitje in Utrecht.

Uitjes en Eten biedt vele mogelijkheden voor een uitje met het personeel. Onze ervaren begeleiders zorgen er voor dat ook uw personeelsuitje naar wens verloopt. Natuurlijk wordt de catering ook voor u geregeld.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Utrecht.Levend Stratego in Utrecht

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Utrechtse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Utrecht. Tijdens dit Personeelsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch personeelsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Utrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig personeelsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen? List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Utrecht. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit personeelsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Utrecht personeelsuitjes. Bent u op zoek naar een andere locatie? Uitjes en eten regelt uw groepsuitje door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Rotterdam, groepsuitjes in Dordrecht , teamuitjes met betrekking tot teambuilding of een afdelingsuitje op het strand.

Bedrijfsuitjes Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Utrecht? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Utrecht

Utrecht heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Utrecht de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Utrecht

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Uitjes en Eten is uw specialist in Utrecht. Gedurende een puzzeltocht door Utrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Utrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Utrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Utrecht

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Utrecht. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.