logo Uitjes en Eten - groepsuitje
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Utrecht // Groepsuitjes
Groepsuitje Utrecht

Groepsuitje Utrecht

Groepsuitjes in het centrum van Utrecht

Utrecht is een stad waar veel te doen is en daarom is het uitermate geschikt voor een groepsuitje, een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje. De vele bezienswaardigheden zoals de Dom en de mooie grachten zijn uitermate geschikt om een bezoek aan te brengen tijdens uw groepsuitje. Utrecht leent zich uitstekend voor unieke stadprogramma's zoals Crazy 88 en Levend Monopoly. Daarnaast zijn er ook diverse GPS tochten om de prachtige Utrechtse stad te verkennen.


Uitjes en Eten organiseert groepsuitjes door heel Nederland. In het bos, op het strand en in de stad, en zo dus ook uw groepsuitje in Utrecht. Wij regelen alles waardoor wij ervoor zorgen dat u nergens meer enig omkijken naar heeft en lekker kunt genieten van uw uitje.


Benieuwd of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele groepsuitjes in Utrecht. Voor meer groepsuitjes in Utrecht klikt u hier.


Groepsuitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Utrecht. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch spel; boeiend tot het eind

Escape in the City

Een hilarisch bedrijfsuitje of groepsuitje waarbij het hele team geketend met handboeien door Utrecht op zoek gaat naar de codes van de cijfersloten van de boeien. Inventief zijn, samenwerken en plezier maken. Dat is het gekste teamuitje van Nederland.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig groepsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Utrecht. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Crazy 88 in Utrecht

Crazy 88

Crazy 88 is het spel waarbij je door middel van supergekke en originele filmopdrachten de stad Utrecht ontdekt. Al deze filmopdrachten leiden u langs de mooiste plekjes van de stad. Naast alle leuke en gekke opdrachten wordt er in diverse restaurants uiteraard ook heerlijk eten en drinken verzorgd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Uitjes en Eten organiseert bedrijfsuitjes en groepsuitjes door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amsterdam, groepsuitjes in Leiden, teamuitjes in Deventer of afdelingsuitjes in Hoorn.

Bedrijfsuitjes Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Utrecht? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Utrecht

Utrecht heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Utrecht de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Utrecht

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Uitjes en Eten is uw specialist in Utrecht. Gedurende een puzzeltocht door Utrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Utrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Utrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Utrecht

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma's van Uitjes en Eten in Utrecht. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.