logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Utrecht // GPS tocht Utrecht
Groepsuitje Utrecht

GPS tocht Utrecht

GPS tocht voor een all-in prijs

De GPS tocht door Utrecht is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, waar uw intellect getest wordt met uiteenlopende vragen en zijn er verschillende opdrachten. Geen topsport, maar een mooie tocht door Utrecht. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! Uitjes en Eten zorgt ervoor dat u naast de GPS tocht ook kan genieten van heerlijk Eten en Drinken. Klik voor meer informatie over de GPS Menu Tocht.GPS tocht Utrecht

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Utrecht in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Utrecht

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Utrecht is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Utrecht

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Utrecht waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Utrecht

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Utrecht en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Utrecht zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Bedrijfsuitjes Utrecht

Personeelsuitje Utrecht

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Utrecht? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Utrecht

Utrecht heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Utrecht de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Utrecht

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Utrecht? Uitjes en Eten is uw specialist in Utrecht. Gedurende een puzzeltocht door Utrecht ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Utrecht zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Utrecht

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Utrecht te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Utrecht

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma van Uitjes en Eten in Utrecht. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.